vineri, 21 iunie 2013


AUTOPORTRET

        doftor bolnav,
        popă păcătos,
        dascăl nătîng,
        ghinăral fricos.

        Pentru a lectura această carte în condiţii optime, daţi click pe coperta afişată, iar în pagina următoare apăsaţi butonul Download (Descărcați). Nu încercaţi să citiţi direct de pe site, deoarece sînt unele diferenţe între versiunea online şi cea (bună) pe care o descărcaţi. Va trebui sa aveti instalat pe calculator programul Adobe Reader (pe care îl puteţi descărca de aici). Şi citiţi paginile în mărimea de 200%, pentru a evita posibile distorsiuni pe care eu le-am remarcat. Vă urez o lectură plăcută şi vă aştept cu nerăbdare părerile la adresa de e-mail toni.mărăscu@yahoo.com.

10 comentarii:

  1. Constructor în cuvinte, arhitecte...
    Un arhitect e un creator.
    Un creator e un mister.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arhitectura e pe de o parte modalitatea prin care Arta se apropie de Viaţă prin intermediul structurilor labirintice, iar pe de altă parte încercarea de a recupera astfel paradisul pierdut al universului intrauterin de la începutul lumii, întruchipat de o casă zăvorîtă în sine şi înzestrată cu de toate.

      Ștergere
  2. Aşa ca în casa fiinţei, Liviu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi cam aşa ceva.. Dar ia spune-mi: cum ţi se desfăşoară minivacanţa?

    RăspundețiȘtergere
  4. În linişte înfăşurătoare; uitasem cum se aude liniştea.

    RăspundețiȘtergere
  5. În decorul anotimpului tău cum se aude liniştea la malul mării, Liviu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Vuietul mării îmi spală gîndurile, dar tot apuc să mă gîndesc la inconsistenţa lucrurilor. De fapt, dracul nu-i chiar atît de negru, ne simţim totuşi bine, poftim, ne lăsăm mîngîiaţi de micile beneficii ale începuturilor de drum.
    În orice caz, Cami, liniştea e un subiect un pic cam delicat în universul entropic în care mai mult supravieţuim decît trăim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cami, a trecut cam mult timp de cînd nu ţi.-am mai dat nici un semn, recunosc, dar am avut treburi pînă peste cap, şi parcă îţi promisesem că o să mă gîndesc la ideea aia cu scrierea în doi... Încă mai rumeg...
    Tu? Ceva noutăţi? Sau vechituri?

    RăspundețiȘtergere